NMi Krachtkalibratie Breidt Uit Met Nieuwe Standaard

 

17 October 2022

NMi test nu kalibratie voor druksterkte van beton volgens nieuwste normen 

De afgelopen maanden zijn de Force en Quality Management Teams van NMi druk bezig geweest met de implementatie van NEN-EN 12390-4 2019 “Testen van verhard beton – Deel 4: Druksterkte – Specificatie voor testbanken”.

NEN-EN 12390-4 is onderdeel van de serie normen die gaat over het testen van verhard beton. Het specificeert de eisen voor de prestatie van drukproeven voor het meten van de druksterkte van beton. Testbanken voor beton worden gebruikt om de materiaaleigenschappen en de sterkte van constructie onderdelen zoals palen en prefab huisonderdelen, maar ook bruggen en viaducten in de civiele bouw te testen.

Het Force kalibratieteam heeft ook nieuwe kalibratieapparatuur aan hun arsenaal toegevoegd in de vorm van ruwheids- en hardheidstesters ter ondersteuning van de testvereisten voor de ruwheid en hardheid van betonspecimen. Samen met de unieke testmogelijkheden voor krachtoverdracht kan NMi nu en in de toekomst aan uw kalibratiebehoeften voldoen.

Deze uitbreiding van het testen van gehard beton versterkt de unieke positie van NMi verder als onafhankelijke kalibratiespecialist met een breed scala aan mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie over deze en andere industriële bouwmogelijkheden.

Request your verification now!

WANT TO KNOW MORE?

Contact us!